welkom
kozijnen, ramen en deuren
inbraakwering
kwaliteit
garanties
productieproces
klanten/projecten
contact

Inbraakwering

Thuiskomen en ontdekken dat er is ingebroken, is voor iedereen die het overkomt een ingrijpende gebeurtenis. Afgezien van de materiële schade en verlies, is er ook vaak sprake van emotionele gevolgen. Het kan lang duren voor u zich weer veilig voelt in uw eigen huis... De kans dat het u overkomt wordt vele malen kleiner als u zorgt voor gedegen deuren en kozijnen!

Houtindustrie De Hoef is gecertificeerd om inbraakwerend geveltimmerwerk te leveren dat voldoet aan "Weerstandklasse 2", volgens de richtlijn NEN 5096. Dit voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wij gebruiken uitsluitend duurzaam en modern hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken, dat uiteraard ook voldoet aan de bijbehorende Klasse 2.

Meer informatie over het keurmerk en over inbraakpreventie in het algemeen vindt u op www.politiekeurmerk.nl en uw plaatselijke politie. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor informatie over inbraakwerend timmerwerk.


  Verzekeringskorting

• Bij de meeste verzekeraars kunt u tot tientallen procenten korting krijgen op uw inboedelverzekering als uw pand voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.


• Uw investering in inbraakwerende maatregelen geeft u niet alleen het prettige gevoel dat uw huis of bedrijf goed beveiligd is, maar het scheelt u bovendien in de portemonnee!