welkom
kozijnen, ramen en deuren
inbraakwering
kwaliteit
garanties
productieproces
klanten/projecten
contact

Garanties

KOMO
Houtindustrie De Hoef is KOMO-keur gecertificeerd en in het bezit van een Komo attest met productcertificaat. Deze gecombineerde kwaliteitsverklaring geeft aan dat wordt voldaan aan de product- en prestatie-eisen van de Stichting Bouwkwaliteit (SBK).

SGT
Bij eventuele calamiteiten staat de SGT-garantie garant voor een juist en deugelijk herstel of vervanging. Hiervoor is driemaal de waarde van het product beschikbaar voor vervanging. De SGT-garantie gaat hiermee dus verder dan alleen maar de levering van een nieuw raam of kozijn: het dekt ook de bijkomende kosten van het herstel of vervanging.

Als SGT-aangesloten timmerfabrikant zijn wij in het bezit van de vereiste kwaliteitsverklaringen en worden wij extern gecontroleerd door de inspecteurs van Stichting Keuringsbureau Hout (SKH). Zie ons KOMO attest-met-productcertificaat.

NBvT
Houtindustrie de Hoef is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT). De NBvT behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van de ondernemers op algemeen, sociaal-juridisch, economisch en product-technisch gebied. De bond draagt ook bij aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder andere door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit. De leden van de bond onderscheiden zich door gedegen vakkennis en een doelmatige productie.

Wilt u meer weten over de genoemde garanties en organisaties? Klik dan op onderstaande links.

Stichting Komo

SGT

SKH

NBvT

Garantiedocument Komo

 


 

 

Stichting Komo

SGT

SKH

NBvT